Ervaren mediator (mfn-registermediator)

Booms Bemiddeling is de mediationpraktijk van drs. A.D. (Arlette) Booms. 

Arlette is afgestudeerd als socioloog aan de UvA met veel werkervaring in het (universitair) onderwijs (Onderwijskunde en Pedagogiek), en bij de overheid (jeugd, onderwijs, cultuur en welzijn). Er is veel kennis van en ervaring met cultuurverschillen (niet-oorspronkelijke-Nederlanders). Sinds 2011 is Arlette fulltime werkzaam als mediator in haar eigen mediationpraktijk. Langzamerhand is zij gespecialiseerd geraakt in Familiemediations en met name echtscheidingsbemiddeling.

Actuele kennis

Arlette Booms is geregistreerd mfn-mediator, geacrediteerd Familiemediator.

Trainingen en intervisie met vakgenoten houden kennis en vaardigheden actueel. Zo is Booms Bemiddeling gecertificeerd als Juripax Online Mediator. Arlette Booms is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mediators en staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Booms Bemiddeling werkt als vaste mediator voor de Rechtbank Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Goede afspraken

Een belangrijke kracht van Booms Bemiddeling schuilt in de taakopvatting. Geen oplossingen verzinnen, maar helpen zoeken. Niet sturen op een uitkomst, maar partijen motiveren om hun boosheid of verdriet te verlaten en verantwoordelijkheid te nemen. Zodat goede afspraken te maken zijn, zonder ‘hard feelings’. Je moet toch verder?! Meer over aanpak mediator >

Vertrouwelijk

Uiteraard hecht Booms Bemiddeling veel waarde aan de vertrouwelijkheid van mediation. Een NMFI mediator heeft geheimhoudingsplicht en is gebonden aan regels, zodat optimale kwaliteit gewaarborgd is. Wilt u meer weten over Booms Bemiddeling? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 06 – 510 970 68.

Comments are closed.